A sikeres baccarat stratégiák titkai

A baccarat vagy magyarosan bakkara egy világszerte kedvelt kártyajáték, amely egyszerűségéről és pörgős játékmenetéről híres. Természetesen mint minden kaszinójátékban, így a baccaratban is nagy szerepe van a szerencsének. Azonban egy jól kidolgozott stratégia alkalmazásával jelentős mértékben megnövelheted nyerési esélyeidet.

Az alábbiakban bemutatunk néhány népszerű baccarat stratégiát.

Martingale-módszer

A Martingale-módszer az egyik legnépszerűbb szerencsejáték-stratégia, amelyet a játékosok előszeretettel használnak a baccarat esetében is. Charles Wells, a legendás szerencsejátékos például ezzel a stratégiával aratott óriási sikert Monte Carlóban.

A stratégia lényege, hogy a játékos minden egyes vesztes fogadás után megduplázza a tétet. Így egy nyertes fogadással képes lesz visszanyerni a korábbi veszteségeit és profitra szert tenni.

A Martingale-módszer nagyon jól tud működni rövid távon, azonban jobb ha tudod, hogy komoly veszteségre is szert tehetsz. Épp ezért, ha emellett a stratégia mellett döntesz tudd mikor kell abbahagynod a játékot! Szerencsére a legtöbb online kaszinóban, így a MostBet-nél is van fogadási limit, aminek segítségével elkerülheted, hogy túlzásba vidd a tétek emelését.

Paroli rendszer

A Paroli rendszer valamelyest hasonlít a fent említett Martingale stratégiához. Azonban itt a játékos nem minden vesztes fogadás után hanem minden nyertes fogadás után duplázza meg a tétet. Ennek a stratégiának a sikeressége abban rejlik, hogy a baccaratban alacsony a ház előnye a játékossal szemben.

Ha ki szeretnéd próbálni a Paroli rendszert, először tűzz ki egy célt (pl. szeretnél 50 ezer forintot nyerni). Majd minden nyertes fogadás után addig duplázd meg a tétet, ameddig el nem éred a kitűzött célt. Ha ez sikerült, térj vissza a kiinduló téthez és kezdd előről a tétek megduplázását.

Flat betting

A flat betting az egyik legegyszerűbb és leghatásosabb baccarat stratégia. Akio Kashiwagi, a híres japán üzletember és szerencsejátékos is ezzel a stratégiával nyert rengeteg pénzt a baccarat asztalnál.

A flat betting lényege, hogy a játékos a tétek progresszív módon történő növelése helyett minden körben ugyanakkora összegű tétet tesz fel.

Ennek a stratégiának az alkalmazásával lecsökkentheted annak a kockázatát, hogy komoly anyagi veszteségeket könyvelj el egy vesztes sorozat után.

Fibonacci stratégia

A Fibonacci stratégiát főleg rulett játékosok alkalmazzák, de a baccarat játékban is kiválóan működik. Ez a módszer az ismert Fibonacci-sorozaton alapul, amely egy olyan végtelen számsor, ahol minden egyes szám az előző két szám összege (1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, és így tovább).

A stratégia alkalmazásához először tegyél fel 1 egységnyi tétet (pl. 1 ezer forintot). Ha veszítesz, lépj tovább a Fibonacci-sorozat következő számához és tegyél fel újra 1 egységnyi tétet. Ha ismét veszítesz, emeld a tétet 2 egységre, és így tovább egészen addig, míg nem nyersz.

Ha a legelső számnál nyersz, csak kezd újra a Fibonacci-sorozatot és fogadj újra 1 egységnyi téttel. Azonban ha csak később nyersz, csökkentsd le a tétet oly módon, hogy kettőt visszalépsz a sorozatban.

Bankárra történő fogadás

Ha a statisztikát nézzük, akkor a baccaratban a bankár fogadás a legbiztonságosabb fogadás. Mindez azért van, mert ennél a fogadás típusnál a legnagyobbak a játékos nyerési esélyei.

Ennek a stratégiának a használata nagyon egyszerű. Mindössze annyi a dolgod, hogy fogadj minden egyes körben a bankárra.

D’Alembert rendszer

A francia matematikusról elnevezett D’Alembert rendszer azon az elven alapszik, hogy a játékos egy veszteség után növeli, egy nyereség után pedig csökkenti a tét összegét. Ezáltal képes lesz visszahozni a veszteségeit és nyereséggel zárni a játékot.

Íme egy egyszerű példa:

Tegyük fel, hogy egy online baccarat játékot játszol a MostBet-en és kezdő tétként felteszel 5 ezer forintot egy kézre. Ha veszítesz, a következő körben emeld meg a tétet 6 ezer forintra. Ha azt a kezet is elveszíted, emeld tovább a tétet 7 ezer forintra. Kövesd ezt a logikát egészen addig, míg nem nyersz.

Ha egy kört megnyersz, a következő fogadásnál tegyél fel 1 egységgel kisebb tétet. Jelen esetben 1 ezer forinttal kevesebbet.

Ha növelni szeretnéd nyerési esélyeidet a baccarat játékban, akkor mindenképp érdemes a fenti stratégiákat kipróbálnod. Persze egyik módszer sem garantálja, hogy milliókat fogsz nyerni. De sokan - köztük híres játékosok is - sikerrel alkalmazták már őket.